Veel mensen denken bij Amerika niet direct aan backpacken. Echter is backpacken in Amerika enorm populair en zijn er veel mensen die dit doen! Lees deze blog en zie waarom!

Enorm veel bezienswaardigheden

In Amerika zijn er enorm veel bezienswaardigheden. Het land is namelijk enorm groot waardoor je van alles kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan het vrijheidsbeeld in New York of alle casino’s aan de andere kant van het land in Las Vegas. De Grand Canyon in Arizona is ook een hele bekende bezienswaardigheid in Amerika. Amerika is één van de meest bezochte landen ter wereld!

Backpacken in Amerika Grand Canyon
De Grand Canyon in Arizona

Veiligheid

Amerika is één van de veiligste landen ter wereld om te gaan backpacken zowel voor mannen als voor vrouwen. De inwoners zijn enorm behulpzaam en zullen je waarschijnlijk meerder malen aanspreken als ze zien dat je de weg kwijt bent. Zolang je niet naar wijken gaat waar ‘de gangs’ de baas zijn heb je nergens last van!

Accomodaties

In Amerika zijn er accommodaties voor iedereen ongeacht je budget. Van hele luxe hotels tot hele goedkope motels! Het kan voorkomen dat deze goedkope motels wel vaak vol zitten, dit komt omdat er erg veel mensen zijn die hier gebruik van maken.

Benieuwd naar backpacken in Vietnam?


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *